Yeni Eklenen..

26 Aralık 2013 Perşembe

Beymen Club Elbise Modelleri





2014 yılının elbise kreasyolarını birer birer tanıtmaya devam ediyoruz. Bugün Beymen Club elbise kataloğunıu mercek altına aldık. Beymen, bünyesinde birçok markayı bulabileceğiniz mağazalarıyla stil ve şıklığı hanımların ayağına getiriyor. Beymen bünyesinde yer alan Beymen Club marka elbiseler de beğenebileceğiniz parçalardan oluşmakta.

Aslına bakarsanız Beymen Club elbise kataloğunda çok kısıtlı bir model yelpazesi bulunuyor.fakat bünyesindeki birçok marka ile bu katalog oldukça geniş bir hal alıyor.Genel olarak rahat ve fonksiyonel elbiseler, günlük yaşamın renklerini içlerinde barındırıyor. Şehir kadınının gösterişten uzak ve zarif görünümlü havası Beymen Club Marka elbiselerde karşımıza çıkıyor.

Gelelim kataloğu oluşturan parçaların dağılımına. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi birçok farklı rengin biraraya getirilmesiyle oluşturulmuş bir kreasyon var karşımızda. Özellikle kış tonlarınn hakimiyeti, koleksiyona da yansımış. Katalogta trend ve günlük modeller birarada sunulmuş. Yine size yardımcı olabilmek adına katalog içinden ilk üçü seçiyoruz.

Asimetrik deseni ile oldukça zarif hatlara sahip bu elbise günlük yaşantınızda size tam anlamıyla uyabilecek türden. Belden hafif geniş kesimi, içinde rahat edebileceğiniz bir tarz sunuyor. Önündeki yırtmaç da daha kadınsı bir hava ile elbisenin rahatlığını pekiştiriyor. 

 
Bol kesimli olan bu siyah elbise, hem şıklık hem de rahatlık arayanların ilk tercihi olmalı. Genel görünümündeki rahat ve zarif havası, günlük yaşamınızda bu elbiseyi rahatlıkla giyebileceğinizin bir göstergesi. İster katılacağınız akşam yemeklerinde, isterseniz arkadaşlarla dışarı çıkacağınız bir akşamda, bu elbiseyi rahatlıkla üzerinizde taşıyabilirsiniz.

Bu sezon oldukça trend görünen bu desenli elbiseler de hanımların gardıroblarında birer ikişer yerini almaya başladı. Oldukça günlük görünümlü ve stil duran bu elbiseyi de gözden kaçırmamanızı diliyoruz. Şimdi Beymen Club 2014 Elbise modellerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.



















Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *