Yeni Eklenen..

26 Aralık 2013 Perşembe

Roman 2014 Abiye Ve Elbise Modelleri





Herkese Merhaba.. Kış aylarının soğuğunu hissettiğimiz bu günlerde mağaza mağaza gezmek yerine, çayınızı kahvenizi alıp internetten markalara ulaşmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. 2013 yılı artık bitmek üzere ve markalar da 2014 yılı hazırlıklarını bitirmiş görünüyor. 2014 yılının en trend ve stil kıyafetlerini paylaşmaya devam ediyoruz. Bugün Roman 2014 elbise modelleri ile karşınızda olacağız.


Roman, ülkemizdeki yaratıcı ve özgün markalardan biri. Aslında sizlerin bu markayı oldukça sevdiğini biliyoruz. Markanın 2014 yılı elbise ve abiye modelleri, birçok markaya göre oldukça geniş bir model yelpazesine sahip. Genç  ve özgür görünümlü elbiseler, özel katılımlarda giyebileceğiniz abiye modelleri, günlük tarzın rahatlığı ve fonksiyonelliğini sevenler için elbiseler Roman'ın 2014 elbise kataloğunda karşımıza çıkıyor. Bunun yanında sezonun trendlerinde kadife modeller ve daha salaş duran dökümlü elbiseler kataloğun gözümüze çarpan diğer unsurları arasında. Gardırobunuza Roman marka bir elbise eklemek isterseniz önce bizim seçtiğimiz 3 elbiseye sonra da galerinin devamına göz gezdirebilirsiniz.

İlk olarak yukarıda gördüğünüz elbise ile başlayalım. Bu elbise bizce oldukça şık ve stil bir yapıya sahip. Tek omuzundan gelen çiçekli detay sayesinde zerafetin içine apayrı bir dinamik kazandırmış. Eğer bu elbise düz olsaydı belki de dikkatimizi çekmeyecekti. Ancak güzelliğin ayrıntılarda gizli olduğunu unutmamak gerek. Bir iş yemeğinde, kokteylde ya da öze bir akşamınızda rahatlıkla giyebileceğiniz bu elbise size ayrı bir dişilik kazandıracak.




















Bu elbisenin de hem önüne hem de arkasına bakmanızı tavsiye ediyoruz. Kolsuz ve tül detaylı bu elbisenin açık sırtındaki çiçek işlemesi oldukça kadınsı bir görünüme sahip. Gece katılımlarınızda kolaylıkla giyebileceğiniz ve daha çok abiye standardına uyan bir elbise.

  

Düz renkleri ve sadeliği seviyorsanız bu elbise sizin için biçilmiş kaftan. Özellikle düğün, nişan, balo yada bu gibi etkinliklere giyebileceğiniz uzun ve siyah elbise Roman internet sitesinde ve mağazalarında sizleri bekliyor olacak.

























Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *