Yeni Eklenen..

29 Ocak 2014 Çarşamba

Aylık Seçki: Abiye Modelleri Ocak 2014





Merhaba. markadiyari.blogspot.com olarak sizler için yepyeni bir bölüm hazırlamaya karar verdik.Bu bölümde, editörlerimizin aylık olarak seçtiği abiye modellerine ulaşabileceksiniz. Böylelikle 2014 abiye modellerini aylık olarak takip edebilecek, hazırlıklarınız için şimdiden fikir sahibi olabileceksiniz.


Biliyoruz abiye seçmek oldukça zor. Mezuniyet balosu, düğün, nişan ve özel gecelerde giyeceğiniz en güzel elbise ve abiye modelleri için hummalı bir arayış içerisine girmiş olabilirsiniz. Tam da bu noktada; siz ziyaretçilerimiz için seçtiğimiz abiye modellerine göz atabilir, 2014 modellerini ay bazında takip edebilirsiniz. Programı yapılmış özel geceleriniz için şimdiden abiye arayışına girdiyseniz. Özel seçkilerimize bakmanızı şiddetle tavsiye ediyoruz.

Peki bu bölümün özelinde neler olacak? Dilerseniz bu konuya da bir değinelim. Bu bölümde sitemizde yayınlanan ya da yayınlanmayan abiye modellerini markaları ile yayınlayacağız. Yayınlayacağımız abiye ya da elbise modelleri arasından her hangi bir tarzı ayırmadan en beğenilen modelleri paylaşacağız. Bunlar arasında uzun, kısa, dökümlü, dekolteli, abiye ve elbiseler olacağı gibi. Düğün, nişan, mezuniyet, parti, balo gibi etkinliklerde giyilebilecek elbise ve abiye modelleri de olacak. Sözü çok fazla uzatmadan sizleri Ocak 2014 için hazırladığımız abiye modelleri ile başbaşa bırakıyoruz.























Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *