Yeni Eklenen..

29 Ocak 2014 Çarşamba

Bebe 2014 Abiye ve Elbise Modelleri




Hanımların oldukça sevdiğini düşündüğümüz markalar arasında yer alan Bebe, 2014 ilkbahar yaz koleksiyonuyla büyülemeye devam ediyor. Oldukça iddialı model ve çizgilere sahip abiye ve elbise koleksiyonunda katılacağınız etkinliğe ve tarzınıza göre yüzlerce modeli bir arada bulabilirsiniz. Gelin birlikte koleksiyonun detaylarına bir göz atalım.


Bebe elbise modelleri oldukça iddialı tasarımlardan oluşmakta. Özellikle koleksiyon içerisinde bulunan vücudu saran elbiseler, hem şık hem de oldukça feminen bir görüntüyü beraberinde getiriyor. Fiziğine güvenen ve tarzına hakim hanımların beğeneceğini düşündüğümüz bu modeller özellikle parti ve eğlenceli etkinliklerinizde sizlere şıklık katacak.

Bu koleksiyon Bebe'nin internet sitesinde de parti ve özel geceleriniz adında bir bölümle karşımıza çıkıyor. Hemen her detayında farklı bir dokunuş olduğunu göreceksiniz. Mesela mini ve sırtı açık bir elbise modeli ya da asimetrik detaylarla süslenmiş bir model koleksiyonda birbirinden farklı renklerle karşınıza çıkacak. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi önümüzdeki koleksiyon oldukça geniş.. Yani her yaş kitlesinden her tarza ve trende hitap edebilecek bir abiye ya da elbise modeli bulmak mümkün. Hal böyleyken bu koleksiyona bakmadan geçmemenizi tavsiye ediyor, Sizi Bebe 2014 elbise koleksiyonu ile baş başa bırakıyoruz.











































Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *