Yeni Eklenen..

10 Ocak 2014 Cuma

Machka 2014 Elbise Koleksiyonu




Sitemizin ziyaretçileri için hazırladığımız elbise koleksiyonlarını tanıtmaya devam ediyoruz. Günlük giyiminizde kullanışlı şık ve fonksiyonel elbise modelleri arıyorsanız Machka 2014 elbise modelleri tam size göre. Bu konumuzda hem Machka'nın 2014 elbise koleksiyonuna bir göz atacak hem de markanın bu yıl hazırladığı minimalist elbiselerden bahsedeceğiz.

2014 elbise koleksiyonlarına göz attığımızda minimal çizgileri gördüğümüzden bahsetmiştik. Bu sezon birçok markanın izlediği bu trende Machka da uymuş görünüyor. Genel olarak sade ve küçük detaylarla donatılan elbiseler koleksiyon içerisinde hem rahatlığı hem de fonksiyonelliği müjdeliyor. Minimalist çizgilerin getirdiği sade şıklık hanımlar için naif ve bir o kadar zerafet dolu bir giyim tarzını simgeler nitelikte. Elbiselere yansıyan bu özellik sayesinde toplum tabiri ile hanım hanımcık bir görünüme ulaşmak da mümkün.

Gelelim koleksiyonu oluşturan parçalara. Bu sezon siyah elbiseler ve daha kontrast tonlu elbiseleri bir arada gördüğümüz bir yıl olacak. Machka elbise koleksiyonunda da bu etkileri görebiliyoruz. Uzun elbise modellerine pek rastlamasak da genel olarak elbise modelleri diz üstünde seyrediyor. Hazırlanan birkaç modelde 80' lerin ingiliz stilini de görebilirsiniz. Sözü çok fazla uzatmadan sizleri Machka 2014 elbise koleksiyonu ile baş başa bırakıyoruz.



























Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *