Yeni Eklenen..

5 Ocak 2014 Pazar

Park Bravo 2014 Elbise Koleksiyonu





Geniş mi geniş, derin mi derin bir koleksiyonla yeniden karşınızdayız. Park Bravo 2014 elbise modelleri sezonun trendleri ile uyumlu fonksiyonel ve estetik çizgiler taşıyor. Elbise seçiminde sizlere oldukça yardımcı olacağını düşündüğümüz bu koleksiyon 3 parçaya ayrılmış. Park Bravo internet sitesinden de takip edebileceğiniz bu koleksiyon, günlük, kokteyl ve abiye olarak gruplandırılmış.
Koleksiyonun en özel parçaları arasında bulunan abiye modelleri, 2014 yılında hanımların vazgeçilmezi olabilecek türden. Uzun elbiseler oldukça stil çizgilerle karşımıza çıkıyor. Bunun yanında kokteyl elbiseleri ve günlük elbiseler koleksiyonu tamamlıyor. Bu 3 koleksiyondan yaptığımız 3'lü seçkiyi sizlere sunup hemen ardından 2014 Park Bravo elbise modellerinin tamamını galerinin devamına ekliyoruz.


Günlük Elbise Koleksiyonu
Günlük elbiseler arasından bizim seçtiğimiz model çiçek desenli bu elbise. Kolsuz ve mevsimlik görünümü ile stil bir çizgi yaratılmış. Belden daraltılmış ve yuvarlak yakası ile bu elbisenin günlük yaşantınızda şıklığınızı tamamlayacağını söylemeliyiz. Elbise üzerine tamamlayacağınız bir hırka ya da bolero ile stilinizi tamamlayabilirsiniz.








Kokteyl Elbiseleri Koleksiyonu


Kokteyl elbiselerinden daha önceki konularımızda sıkça bahsettik. Park Bravo'nun bu koleksiyonundaki elbiseler, daha önce yaptığımız tanımlamalara tam anlamıyla uyuyor. Özellikle yukarıdaki elbisenin parti organizasyonlarında ve katılacağınız gece etkinliklerinde, sizi bir adım öne çıkaracağını söylemeliyiz. Siyah ve ışıltılı deseni sayesinde katılacağınız ortamda parıldayacaksınız. 







Abiye Koleksiyonu
 Evet, geldik Abiye koleksiyonuna.. Yukarıdaki dantel detaylı kısa abiye modeli bizim favorimiz oldu. Hem renklerin uyumu hem de bir çok tarzda etkinlikte kullanışlı olması nedeniyle, sizlerin de tercih edebieceği bir model. Abiye modelleri arasından uzun olanları sevenler için de aşağıda yer alan diğer modeller uygun olacaktır.











Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *