Yeni Eklenen..

9 Şubat 2014 Pazar

2014 Günlük Elbise Modelleri





Kış aylarının soğuk günlerini yavaş yavaş atlatıyor gibiyiz. Soğuk havalarda çok fazla tercih edilmeyen günlük elbiseler bahar ve yaz mevsiminin gelişi ile birlikte gardıroplardan yavaş yavaş dışarı çıkacaktır. Markadiyari.blogspot.com olarak herhangi bir etkinliğe bağlı kalmadan, günlük yaşantınızda giyebileceğiniz elbise modelleri arasından seçimler yaptık. Bu seçimler ile hem rahatlığınız hem de şıklığınızı pekiştirecek elbise modellerini bir arada bulabilmeniz mümkün.


Bildiğiniz gibi bu günlerde bir çok markanın ilkbahar-yaz koleksiyonları tanıtıldı. Henüz yeni sezon kreasyonlarını tanıtmayan markalar olsa da elimizde yeterli oranda elbise modeli mevcut. Günlük giyiminizde yaratıcı kombinlerinizin bir parçası olan elbiseler, bu sezon rahat görünümlü ve salaş tasarımlar ile karşımıza çıkıyor. Rahat ulaşılabilir oldukları için Mango, Zara, Bershka, Pull&Bear ve Topshop marklarından derlediğimiz günlük elbise modelleri içinden birkaç tasarımı seçtik. Tabi ki siz bu markaların internet sitelerinden koleksiyonların tamamına ulaşabilirsiniz. Gelin bu elbiselerden seçtiğimiz 3 modele bakıp sonra galerimize dönelim.

Desenli ve rahat görünümlü bu model 2014 Topshop elbise koleksiyonu içerisinde yer alıyor. Hafif bir kumaşın kullanıldığı belden büzgülü bu elbise günlük stilinize renk katacaktır. Genellikle cepli elbiselere pek alışkın olmasak da; bu elbise ile oldukça şık görünümler yakalayabilirsiniz.

Tam anlamıyla yaz mevsimini çağrıştıran bu elbise Bershka'nın 2014 koleksiyonundan seçildi. Dantelli işlemesi ve rahat görüntüsü ile hem genç hem de temiz bir görünüm sunuyor. Beyaz elbiselerden hoşlanıyorsanız bu tasarımı da gardırobunuza eklemenizi tavsiye ediyoruz.

Mango 2014 elbise koleksiyonunda yer alan bu model, görür görmez bizi kendine hayran bıraktı diyebiliriz. Asimetrik kesimi ve fırfırlı görünümü ile rahat bir izlenim sunuyor. Desenli şifon ile oldukça trend bir akış yakalanmış. Günlük giyiminizde tarzınızı konuşturabileceğiniz bu elbiseyi de şiddetle tavsiye ediyoruz.

Evet bizim seçtiklerimiz bunlar. Şimdi sizler için hazırladığımız galerimize göz atabilirsiniz.
























Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

1 yorum:

  1. 1xbet | 1xbet | Bet with a Bonus - RMC | Riders Casino
    1XBet allows you to bet on any favourite w88 horse titanium flat iron races or any other 벳 인포 sporting event. 샌즈 ✓ Get 1xbet login up to £300 + 200 Free Spins No Deposit

    YanıtlaSil

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *