Yeni Eklenen..

15 Şubat 2014 Cumartesi

BCBG Max Azria 2014 Abiye ve Elbise Modelleri





Bcbg ya da tam adıyla Bcbg Max Azria, 2014 abiye ve elbise koleksiyonu ile vitrinlerdeki yerini almaya başladı. Ülkemiz kadınlarının bir hayli sevdiği markalardan olan Bcbg, 2014 abiye ve elbise modelleri ile birbirinden şık ve zarif tasarımlara imza atmış. Markanın yeni sezon koleksiyonunda yer alan abiye modellerinden yaptığımız seçimler ile hanımlarımızın kararsızlığını bir nebze olsun ortadan kaldıracağımızı düşünmekteyiz. Fakat önce bu senenin koleksiyonu hakkında kısa bilgiler verelim .




 Bcbg Maz Azria 2014 yılında geniş mi geniş bir koleksiyona imza atmış. Tarzını konuşturan ve hemen her stile göre, ihtiyaçlara cevap veren abiye ve elbise tasarımları markanın bu sezon da oldukça iddialı olmasını sağlıyor. İster mezuniyet balosu hazırlığında olun ister katılacağınız bir etkinlik için seçim yapmakta zorlanıyor olun; Bcbg abiye ihtiyacınıza kesinlikle karşılık verecek modelleri bir arada barındırıyor. Abiye modasının trend dışı tasarımlar ile vücut bulduğunu düşündüğümüzde, kendi tarzınıza en uygun modeli seçmeniz bu anlamda sizin yararınıza olacaktır. İşte bu noktada Bcbg'nin hazırladığı sayısız çeşitlilik ile yüzünüzü güldüreceğine emin gibiyiz. Peki koleksiyonda neler var kısaca bir değinelim.

Öncelikle yukarıda da belirttiğimiz gibi bir mezuniyet balosuna katılacaksanız keskin kesimli, uzun ya da kısa abiye modellerinden birini seçebilirsiniz. Bcbg Max Azria'nın 2014 koleksiyonunda yer alan uzun abiye modelleri, hem keskin hatları hem de minimalist stili bir arada barındırıyor. Bununla birlikte gala gecesi, özel etkinlikler, kokteyl etkinlikleri ve partiler için yine kısa ya da uzun abiye modellerinden seçim yapabilirsiniz. Koleksiyonu derinleştiren öğeler bu yıl da gözümüzden kaçmıyor. Özellikle saten, dantel ve volanların kullanımı bu sezonun tasarımlarına derinlik katmış. Şifon'un yersiz kullanımından kaçınılıp daha etkileyici kullanımıyla tasarımlardaki abartı daha az tutulmuş. Sözü fazla uzatmadan beğendiğimiz elbiseleri tanıtıp sizi galerimiz ile baş başa bırakalım istiyoruz.


 Bir kokteyl ya da gece etkinliğine katılacaksanız yukarıdaki abiye modelinde bir çok markada göremeyeceğiniz bir görünümü bulabilirsiniz. Hem keskin hem de oval hatların bir arada kullanılması ile gösterişten uzak, sade fakat etkileyici bir model yaratılmış. Siyahın asaleti bu abiye ile tam olarak vücut bulmuş diyebiliriz. Tek omuzdan gelen askısı ve göbeğindeki detay ile feminen görünümü de tam olarak yakalamış diyebiliriz.

 Eğlenceli gece etkinliklerinde giyebileceğiniz bu elbise hem zarif hem de feminen görünümün hakkını tam olarak veriyor diyebiliriz. Drapeli elbise modellerinden hoşlananların oldukça seveceğini düşünüyoruz. Elbisenin ön ve arka yüzünde kullanılan şifon detayların da gizemli bir görünüm yarattığını söyleyebiliriz.

Evet bizden bu kadar. Bcbg Max Azria 2014 Abiye modellerinin diğer fotoğraflarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.



























Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *