Yeni Eklenen..

21 Şubat 2014 Cuma

H&M 2014 Etek Modelleri




Daha önce elbise modellerini tanıttığımız H&M 'in 2014 etek modelleri ile karşınızdayız. Kış mevsiminin soğuk günlerinin geride kalması ile gardıroplarımızdan yazlık giysilerinizi ve bu giysiler ile birlikte etekleri çıkarma vakti de yavaş yavaş geliyor.

İlkbahar - yaz modasının trendlerini müjdeleyen ve kombinlerin vazgeçilmez öğelerinden olan etekleri bu sezon bir çok farklı tasarım ve modelde karşımıza çıkıyor. H&M'de bu sezon oldukça başarılı bir koleksiyona imza atmış. Bir çok moda akımı ve trend ışığında hazırlanan etek koleksiyonunda, onlarca tasarım arasından yapacağınız seçimler ile ilkbahar yaz şıklığını gardırobunuza taşıyabilirsiniz. Koleksiyon içeriğinde ise birbirinden güzel modeller bulunuyor. Şimdi bu modellere bakalım.

Evet yukarıda da bahsettiğimiz gibi birçok tarza, ortama ve yaş kitlesine hitap edebilecek etek modelleri H&M 2014 ilkbahar-yaz koleksiyonunda hanımların beğenisine sunulmuş durumda. Sezonun minimal trendleri eteklere sadelik getirirken, şehirli tasarımlardaki keskin öğeler kadınsı görünümü daha da anlamlı kılıyor. İş ya da ofis yaşantısında giyebileceğiniz kalem etek modelleri, günlük giyiminizde kombinler için kullanabileceğiniz çember ve mini etekler, geniş kesimli etek modelleri, çiçekli ve dantelli etek modellerinin tamamı H&M' in 2014 koleksiyonunu oluşturan tasarımlar arasında. Deri detaylarla süslenmiş tasarımlarda sokak modasına yakınlaşabilir, dantelli modeller ile geçmişten günümüze romantik bir izlenim kazanabilirsiniz. Hem keskin çizgilerin hem de yumuşak hatların bir arada kullanıldığı koleksiyon içerisinden seçtiğimiz modellere daha yakından bakalım. 


 Hem günlük stilinize hem de ofis giyiminize tam olarak uyacak bu etek diz boyundaki yırtmacı ile olgun bir görünüm sunarken kombinlerinize de şıklık katacak. Doğru ayakkabı kombinasyonuyla ve doğru bir bluz ile oldukça feminen bir görünüm kazanabilirsiniz. Şık ve sade yapısı sayesinde biraz klasik bir görünüm sunsa da, unutmayalım ki bu görünümü renklendirmek biraz da size bağlı. :)
Aktif görünümü seven ve giyiminde hareketli detayları göstermek isteyen hanımlar için bu mor etek modeli aradığınız tasarım olabilir. T-shirt veya spor bir bluz ile kombinleyebileceğiniz bu rahat tasarım sokak modasında yaratıcılık arayan hanımların ilk tercihi olmalı. Genç kadınların çok seveceğini düşündüğümüz bu tasarım da yine H&M 2014 etek modelleri koleksiyonunda sizleri bekliyor.

 İş yaşamının detaysız ve sıkıcı görüntüsüne biraz feminen biraz da eğlenceli bir görünüm katmak isterseniz bu siyah eteği de şiddetle tavsiye ederiz. Bele oturan ve diz üstüne doğru dalgalanarak genişleyen bu etek rahat hareket imkanı sunarken, doğru bluz ve ayakkabı kombinasyonu ile şıklığınızı taçlandıracak.

Evet bu yazımızın da sonuna gelmiş bulunmaktayız. İlkbahar ve yaz şıklığında geride kalmamak için eteklerinizi çabucak seçip gardıroplarınızı şekillendirmenizi tavsiye ediyoruz. H&M 2014 etek modelleri koleksiyonunun tamamını markanın internet sitesinden ya da mağazalarından görebilirsiniz.

















Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *