Yeni Eklenen..

11 Şubat 2014 Salı

Herry 2014 Elbise Modelleri




 

Şehirli kadının minimalist tarzı 2014 yılında Herry ile vücut buluyor. Bu sezonun sade modellerinden güzel bir koleksiyon hazırlayan Herry'nin 2014 elbise modellerine sitemizde yer verelim istedik. Sade görünümlü fakat detaylar ile pekiştirilmiş bu elbise koleksiyonunda hem iş yerinde hem de özel gecelerde giyebileceğiniz elbiseler mevcut.


Herry 2014 yılı için geniş bir koleksiyon hazırlamış diyebiliriz. Yukarıda da belirttiğimiz gibi günlük stilden tutun da, iş, kokteyl ve parti gibi organizasyonlarda giyebileceğiniz birçok elbise modeli koleksiyonda yer buluyor. Hemen her kadının kendine uygun bir tarzı bulabileceği bu koleksiyonda neler yok ki? Kısa elbiseler, uzun elbiseler, dantelli aplikeler, deri detaylar ve yer yer kullanılmış çiçek motifleri ile Herry 2014 elbise koleksiyonu oldukça tarz bir derinlik kazanmış. Gelin bu modelleri birlikte inceleyelim..

 İş yerinde rahatlıkla giyebileceğiniz bu elbise hem sade hem de rahat kesimiyle özgün bir tarz kazanmış. Belden dar ve basen bölgesindeki geniş hatlarıyla hareketliliği ve akışkanlığı bir arada yakalayabilirsiniz. Doğru takı ve ayakkabı kombinasyonuyla sadelikten gelen şıklığa bu elbise ile ulaşmanız mümkün.


Günlük giyiminizde veya bir kokteyl etkinliğinde bu elbise ile yine şıklık üzerinizden akacak. Karma desenli yapısında, mavi ve leopar iç içe güzel bir uyum oluşturmuş. Hafif kumaşı ve rahat kesimi ile yine akışkan bir form yaratılmış. Bunun yanında, belindeki ince kemer detayıyla feminen bir hava kazanmış bu model sizleri şıklık yarışında bir adım öne çıkaracak.





Her ne kadar bütün kadınların beğenisine hitap etmese de volan, avangart görünmenin en derininde yatan unsurdur. Bu volanlı elbise de keskin kesimleri ve etekten yukarıya kıvrımları sayesinde şıklığınızı pekiştirecek ve feminen görünümünüzü taçlandıracak.

Herry 2014 elbise koleksiyonundan seçtiğimiz diğer modelleri aşağıdan takip edebilirsiniz.





















Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *