Yeni Eklenen..

8 Şubat 2014 Cumartesi

Mango 2014 Elbise Modelleri İlkbahar-Yaz Koleksiyonu





Mango, 2014 Elbise modelleri ile ilkbahar - yaz naifliğini zarif çizgiler eşliğinde beğenilerinize sunuyor. Ülkemiz kadınlarının belki de en çok beğendiği markaların başında yer alan Mango yepyeni elbise koleksiyonunu vitrinlere çıkardı. Geçtiğimiz sezon tanıtımlarını Miranda Kerr ile yapan Mango, bu sezon Ukrayna asıllı manken Daria Werbowy ile anlaşmış. Sezonun en geniş elbise koleksiyonlarından birine imza atan Mango, 2014 yılında da hanımların en çok ilgi göstereceği markalar arasında yer alacak gibi.


Mango; hepimizin bildiği gibi her tarzın kadınına hitap eden modeller üretiyor. Mango'da; spor, casual, günlük, aktif, sade, avangart vb.. nasıl bir stiliniz olursa olsun, kendinize uygun bir elbise modelini mutlaka bulabilirsiniz. Tabi ki sadece elbise modelleri değil, diğer birçok hazır giyim ürünü ile yaratıcı kombinler hazırlamanız mümkün. Mango'nun 2014 elbise modelleri koleksiyonunda ise hemen her yaşa ve ortama uyabilecek elbiseler bulunuyor. Sezon trendlerin tam olarak uyan modellerin yanında trend dışı elbise modelleri ile sizlere daha geniş alternatifler sunuyor. Peki koleksiyonun içeriğinde neler var bir de bu konuya değinelim.

Aslında 2014 trendleri henüz bir kalıba oturmadı diyebiliriz. Bu nedenle Mango elbise modelleri de en belirgin trendlere göre bir değişim gösterecektir. Yukarıda bahsettiğimiz tarzlara ait elbiselerin tamamından birkaç model bulabileceğiniz bir koleksiyon var karşımızda. Fakat özel olarak belirtmek gerekirse; bu sezonun elbiselerinde sade bir havanın olduğunu söyleyebiliriz. Günlük giyiminizde bu sade görünümün çokça hissedildiği elbise modelleri çeşitli detaylarla derinlik kazanmış. Bu detaylar arasında şifon elbiseler, deri görünümler, fiyonklu modeller, drapeli elbiseler ve parlak pullu elbise modellerinden oluşan bir çeşitlilik var. Uzun elbiselerdeki rahat görünüm, kısa elbiselere de yansıtılarak gün ve gece arasında güzel bir bağ yakalanmış. Dantelli elbise modelleri ile geçmiş ile bugün arasında oldukça sevecen bir bağ kurulmuş. Yine koleksiyondaki renk ve desen çeşitliliği de bir diğer unsur olarak gözümüze çarpıyor. Siyah ve beyaz rengin çokça kullanıldığı elbiseler, farklı formlar ve tasarımlarda karşımıza çıkıyor. Yaz mevsiminin hafifliğini çağrıştıran çiçek desenleri de birçok elbise üzerinde vücut buluyor.

Neyse efendim sözü de daha fazla uzatmadan sizleri Mango 2014 elbise modelleri ile baş başa bırakıyoruz.




































Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *