Yeni Eklenen..

26 Şubat 2014 Çarşamba

Massimo Dutti 2014 Abiye ve Elbise Modelleri




Ünlü İspanyol markası Massimo Dutti 2014 ilkbahar-yaz koleksiyonu ile sevenlerini büyülemeye devam ediyor. Markanın koleksiyonunda yer alan abiye ve elbise modelleri ise sezon trendleri ile uyumlu birçok farklı tasarımı bir araya getiriyor. Hem günlük elbise modelleri hem de gece elbisesi modellerindeki yaratıcı tasarımlar, markanın tecrübesi ile birleştiğinde; ortaya zarif, eğlenceli, genç ve elegant kelimelerinin birleşiminden oluşan bir koleksiyon çıkmış. Biz de sitemizde Massimo Dutti'nin 2014 abiye ve elbise modelleri koleksiyonuna özellikle yer vermek istedik.


Şimdiden söyleyelim ki bu koleksiyon her yaş kitlesine hitap edebilecek tasarımlar içeriyor. Özellikle tasarımlarda kullanılmış olan hafif kumaşlar günlük stilin yaratıcı etkilerini başarılı bir şekilde yansıtıyor. İş hayatının boğucu atmosferine yepyeni bir soluk getirecek elbise modellerinin yanında, koleksiyonda yer alan  günlük elbiseler ile özgün bir görünüme kavuşabileceksiniz. Gece katılımlarınız için hazırlanmış daha sade yaklaşımlı abiyeler ile, stilinizdeki feminen etkiyi arttırabileceğiniz tasarımlar da yine koleksiyonda yer buluyor. Kokteyl, parti ya da özel bir akşam yemeğinde giyebileceğiniz tasarımlar ile şıklığınızı pekiştirip dikkatleri üzerinize çekebileceğinizi şimdiden söylemeliyim. Gelelim koleksiyonun detaylarına.

Massimo Dutti 2014 elbise koleksiyonu yukarıda da belirttiğimiz gibi herhangi bir yaş aralığına ait değil. Genel hatlarıyla hafif kumaşların kullanıldığı elbiseler, hem salaş görünümü hem de bu görünüm içerisinde gizlenen özgür tavrı açıkça meydana seriyor. Tasarımların bir kısmında kullanılan kemerler ile elbiselerde hem akışkan hem de romantik izler bir arada tutuluyor. Uzun elbiselerin pileli ve kemerli detayları ile daha zayıf ve uzun bir görünüm kazanabileceksiniz. Hem desenli hem de düz renklerin kullanıldığı bu abiye ve elbise koleksiyonu günlük giyiminize özellikle rahat ve şık bir görünüm katacak. Yine koleksiyon içerisinde yer alan drapeli elbiseler de hem temiz hem de rahat bir görünümü vadeder nitelikte. Sitemiz editörlerinin seçtiği 3 elbiseyi ve sonrasında bütün koleksiyonu sizlerle paylaşacağız.



 Bizce hemen her ortamda kullanabileceğiniz bu elbise şıklığı, zerafeti ve feminen görünümü bir arada barındıran ender tasarımlardan biri. Oldukça sade ve keskin bir görünüme sahip olan bu elbise bel bölgesindeki kemeri ile ince görünmenizi sağlayacak. Kısa eteği ile tam dozunda bir feminenlik yakalanmış. Hem iş yerinde giyebileceğiniz, hem de kokteyl türündeki organizasyonlarda rahatlıkla taşıyabileceğiniz bu elbise, görünümünüze temiz ve sade bir hava katacak.



Son iki sezondur şıkça gördüğümüz baskılı elbiseler, bu yıl ipek kumaşlar ile buluşuyor. Bu da hem hafif hem de oldukça elegant bir stili beraberinde getiriyor. Feminen görünümden hiç bir şey kaybetmeyip günlük stilinizde fark yaratmak isterseniz Massimo dutti koleksiyonunda yer alan bu lacivert desenli elbiseyi kesinlikle tavsiye ediyoruz. Özellikle kısa elbise modellerinden hoşlanan hanımların muhakkak deneyip görmesi lazım.



Tam anlamıyla ilkbahar mevsiminin ferahlığını ve yaz mevsiminin dayanılmaz hafifliğini üzerinizde hissedeceğiniz kirli beyaz bir elbise. Yakasındaki kahverengi detay ve belindeki ince kemer ile hem genç hem de oldukça naif bir stil yakalanmış. Diz üstündeki etek ile dozajında tutulan hareketlilik, elbisenin kemer bölgesinin üst tarafına doğru romantik bir çizgiye dönüşmüş. Drapeli elbiselerden hoşlanan hanımların gardırobuna muhakkak eklemesi gerektiğini düşünüyoruz.

Evet biz sözümüzü tamamladık. Şimdi sizi Massimo Dutti 2014 ilkbahar yaz koleksiyonu abiye ve elbise modelleri ile baş başa bırakıyoruz. Güncel katalogları bizimle takip etmeye devam edin... :)





























Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *