Yeni Eklenen..

8 Şubat 2014 Cumartesi

Oleg Cassini 2014 Abiye Modelleri




Tüm dünyada kadınların en çok beğendiği abiye markalarından biri olan Oleg Cassini, 2014 abiye modelleri ile yine tarzını konuşturuyor. Hollywood ünlüleri de dahil olmak üzere, birçok kadını yaklaşık 50 yıldır giydiren Oleg Cassini, abiye modellerinde şıklık ve rahatlığı bir arada sunuyor. Bu sezonda da tıpkı geçtiğimiz sezon gibi bol çeşitli bir abiye koleksiyonu ile karşı karşıyayız.


2014 abiye modelleri Oleg Cassini tecrübesi ile birleştiğinde oldukça trend ve başarılı tasarımlar ortaya çıkmış. Koleksiyonun birçok parçasında rahatlıkla görebileceğiniz romantik bir izlenim yaratılmış. Düz ve sade abiye modellerinden avangart abiyelere kadar bir çok stili bir arada bulabileceğiniz tasarımlar, Oleg Cassini kreasyonuna derinlik kazandırıyor. Şifonlu modeller,tüller, taşlar, volanlar, saten kumaşlar, payetler ve daha birçok detayla güçlendirilmiş abiyeler katılacağınız etkinlikte şıklığınızı taçlandıracak. Özellikle düğün, nişan, mezuniyet balosu ya da bir gala gecesine katılacaksanız Oleg Cassini'nin 2014 kreasyonlarını görmeden abiye seçmenizi tavsiye etmiyoruz. Kokteyl ve parti gibi organizasyonlarda hem rahat hem de şık olabileceğiniz kısa abiye modelleri gösterişli tarzlarıyla göz dolduruyor. Daha ağırkanlı etkinlikler için ise uzun abiye modellerinden seçim yapmanın sizlere daha zarif bir görünüm kazandıracağını düşünmekteyiz. Gelin bizim favorimiz olan 3 modeli inceleyelim ve hemen ardından sizleri 2014 Oleg Cassini abiye modelleri koleksiyonu ile baş başa bırakalım.


Gencecik görünümlü bir model ile başlayalım... Bu gece mavisi elbise tıpkı rengi gibi tam olarak gecelere yakışacak bir görünüm sunuyor. Tek omuzlu ve payetli elbiselerden hoşlananlar için oldukça beğeni toplayacak bir model olduğunu söyleyebiliriz. Katılacağınız partilerde hem şıklık hem de rahatlığı bir arada bulabileceğiniz bu gece elbisesi, bizim favorimiz oldu bile.


Yine tek omuzlu, asimetrik kesimli bu abiye de daha sade fakat şık olmanızı gerektirecek bir etkinlikte, tüm dikkatleri üzerinize çekecek. Pullarla kaplı bu abiyenin arka tarafından uzayan eteği harika bir akışkanlık sunuyor. Belden oturan yapısı sayesinde içinde prenses gibi görünebilirsiniz.



Hem önü hem de arkası ile bizi mest eden bu payetli abiyenin, hoşunuza gideceğini umuyoruz. Özellikle gece elbisesi arayanlar için oldukça güzel bir model. Sırt bölümündeki detaylı işlemeler ve transparan detayıyla hem gizemli hem de oldukça feminen bir görünüm kazanabilirsiniz. Evet.. Biz seçkimizi tamamladık şimdi koleksiyonun geri kalan abiye ve elbise modellerine göz atabilirsiniz.Galerinin tamamı için ise Oleg Cassini internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

























Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *