Yeni Eklenen..

17 Şubat 2014 Pazartesi

Prada 2014 Çanta Modelleri






Ünlü moda markalarının 2014 tasarımlarını yayınlanmaya devam ediyoruz. Bugün Prada 2014 çanta koleksiyonu ile karşınızdayız. Prada hem tekstil ürünleri hem de ayakkabı ve çantaları ile her sezon birbirinden güzel modeller üretiyor.Bu sezon çanta modellerinde bilinen tarzını koruyan Prada, ek olarak sezon trendlerine de tam olarak uyan tasarımlar üretmiş. Çanta konusunda hanımların heyecanını da göz önüne alarak, bu koleksiyondan sevdiğimiz modelleri paylaşalım istedik.


Genel olarak koleksiyonda her tarza uygun bir çanta modeli bulmak mümkün. Keskin hatların ağırlıklı olarak kullanıldığı modellerin yanı sıra, yumuşatılmış görünümlü ve günlük tarza uyumlu çanta tasarımlarını da görebiliyoruz. Katılacağınız etkinliklerde abiye elbiselerinizle uyumlu el çantaları, günlük ve aktif tarzınız için kol çantaları ve daha spor bir görünüm için seçebileceğiniz omuz çantaları; Prada 2014 çanta koleksiyonunun oldukça geniş görünmesini sağlıyor. Koleksiyonda birbirinden farklı renklerde ve tasarımlarda çantaları bulmak mümkün. Özellikle geniş renk yelpazesi sayesinde, aradığınız çanta modelinin sevdiğiniz rengine ulaşmanız kolaylaşacak.

Prada çanta koleksiyonuna göz atmadan önce bu sezon modellerinden seçtiğimiz tasarımları paylaşalım istedik. Öncelikle farklı tarzlardan seçtiğimiz bu modellere bir göz atalım istedik.


İlk olarak oldukça sade fakat tarzına hakim bir model ile başlıyoruz. Bu çanta da bizi etkileyen elbette ki petrol yeşili rengi oldu. Fakat daha farklı renklerini de Prada'nın 2014 çanta koleksiyonunda görebilirsiniz. Özellikle sade görünümü, günlük kıyafetlerinizde abartılı durmayıp şıklığınızı pekiştirecek. Spor ya da casual bir görünüm ile pekiştirebileceğiniz bu kol çantası, hafif derisi sayesinde aktifliğinizi korumanızı sağlayacak.

Sezonun en ilgi çeken çanta modellerinden biri de hiç şüphesiz bu tasarımda vücut bulmuş. Tıpkı şişme ya da kaz tüyü diye tabir edilen montlarımızda olduğu gibi; bu çantada da aynı tarzı görmek mümkün. Özellikle spor kıyafetlerimizle tam uyum gösterecek bu model, kendi tarzını yaratan hanımların ilgisini çekecektir. Denim pantolon ve kaz tüyü yelek kombinasyonuna tam olarak uyum göstereceğini, bir tüyo olarak belirtebiliriz.

Sade ve vintage görünümü bir arada barındıran bu el çantası abiye kıyafetlerinizle tam uyum sağlayacak. Gece giyiminde çanta ve ayakkabılardan başka pek bir alternatifimiz yok. Sadelik arayan hanımların da gece giyiminde elinde tutabilecekleri bu şık modeli yine Prada 2014 çanta koleksiyonunda bulabilirsiniz.

Bu yukarıdaki çantaları beğenmedim; ben biraz daha süslü görünmek isterim diyorsanız, pembe tonlarının kullanıldığı bu iki parçalı model tam size göre. Özellikle abartmaktan hoşlanan ve her daim ayrıntıları seven hanımlar için ister kol ister omuz çantası olarak kullanabileceğiniz güzel bir model. Altın sarısı fermuar ve metal detaylarıyla özellikle bu tonlardaki giyiminize çok yakışacak.

Evet biz seçimlerimizi tamamladık. Şimdi Prada 2014 ilkbahar yaz koleksiyonundan seçtiğimiz çanta modelleri ile sizleri baş başa bırakıyoruz.

























Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *