Yeni Eklenen..

21 Şubat 2014 Cuma

Stradivarius 2014 Elbise Modelleri



Stradivarius 2014 Elbise Modelleri

Bu güzel cuma gününden hepinize merhaba. Gardırobunuzu şenlendirecek yepyeni elbise modellerini paylaşmaya devam ediyoruz. Bugün, ülkemizde oldukça beğenilen markalar arasında yer alan Stradivarius elbise modellerini paylaşıyoruz. Stradivarius, 2014 ilkbahar - yaz koleksiyonunda yer alan elbise modelleri ile günlük stilin rahatlığını gardırobunuza taşıyor. Stiline güvenen, sezonluk trendleri takip eden ya da trendlere bağlı kalmayıp kendi tarzını yaratan hanımların, Stradivarius elbise koleksiyonuna bakmadan geçmemesini tavsiye ediyoruz. Şimdi koleksiyonun detaylarına bir göz atalım.


Kolesiyonda günlük yaşamın izlerini kovalayan ve bahar mevsimine tam uyumlu elbise modelleri fazlasıyla yer alıyor.Stradivarius, günlük giyimin rahatlığını geniş kesimli elbiseler ile yakalarken, geceler için daha dar kesimli ve vücudu saran elbise modellerine koleksiyonda yer veriyor. Koleksiyona her zamanki gibi genç bir görünüm kazandıran tasarımlar ilkbaharın temiz ve romantik izlerini de bir arada tutuyor. Şehir yaşantısını yada sahil ferahlığını görebileceğimiz elbiseler üzerinde yaratılan küçük detaylar feminen görünümü pekiştiren özellikleri de gözler önüne seriyor. Bu sezonun vazgeçilmezleri arasındaki yerini koruyan dantel, Stradivarius elbise koleksiyonunda da yine gözümüze çarpıyor. Bunun haricinde; şifonlar, dekolteler ve fırfırlı etekler ile elbiseler üzerindeki feminen görünüm taçlandırılmış. Şimdi seçtiğimiz elbiselere bir bakalım.



 Stradivarius elbise modellerinde temiz bir görünümün olduğunu söylemiştik. Bu denim elbisede de bu söylediğimiz hissediliyor. Üçgen sırt dekoltesi ve kısa eteği ile feminen bir tarz oluşturan bu tasarım, günlük elbise modellerinden hoşlanan hanımlar için güzel bir alternatif olabilir.
 Belden oturan kesimi, fırfırlı eteği ve etek ucundaki dantelli detay ile romantik ve naif görünümü bir arada sunan bu elbise yaratıcı kombinlerinize zemin olabilir. Mini elbise modellerinden hoşlanan ve genç görünmeyi seven hanımların bu siyah elbise ile hem gündüz hem de gece giyiminde harikalar yaratabileceğini öngörebiliyoruz.



 Yine yukarıdaki elbisenin kesimine benzer görünen bu tasarım da kareli kumaşıyla görünümünüze tarz bir hava katabilir. Geniş eteği ve bel üstünden oturan yapısı ile özgür stilin anahtarını elinde tutan bir elbise modelinden bahsediyoruz. Kareli kumaşı sayesinde günlük giyiminize zemin olacak bu elbiseyi gardırobunuza eklemenizi şiddetle tavsiye ediyoruz.













Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *