Yeni Eklenen..

1 Şubat 2014 Cumartesi

Topshop 2014 Elbise Modelleri




Genç hanımların giyim kuşamında Topshop markasının ayrı bir yeri olduğunu biliyoruz. Spor, aktif ve eğlenceli modellerin kolaylıkla bulunabildiği koleksiyonlar üreten Topshop, 2014 elbise modelleri ile yine birbirinden güzel ve geni bir koleksiyona imza atmış. Salaş ve rahat elbise modellerinin ağırlıklı olarak kullanıldığı koleksiyonda tarzınıza göre bir modeli bulamamak neredeyse imkansız.


Geniş bir renk ve tasarım yelpazesi sunan modeller arasından yapacağınız seçim ile oldukça yaratıcı kombinler oluşturabilirsiniz. Şıklığına ve zerafetine önem veren hanımlar için ise gerek vücudu saran modeller gerekse kendine özgü düz tasarımlar, koleksiyonda sıkça gözümüze çarpıyor. Yaz mevsimine uyumlu renklerin de bolca kullanıldığı elbiseler birçok kesim tarzıyla koleksiyona derinlik katıyor.

Toshop elbiseleri yukarıda da belirttiimiz gibi daha çok genç hanımlara yönelik elbiseler sunmuş. Özellikle trendlere bağlı kalmadan kendi stilini yaratmak isteyenler için oldukça faydalı olacağını düşündüğümüz elbise modelleri mevcut. Buyrun bu elbise koleksiyonuna birlik te göz atalım.























Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *