Yeni Eklenen..

2 Şubat 2014 Pazar

Zara 2014 İlkbahar - Yaz Elbise Koleksiyonu




Birçok markanın ilkbahar yaz kreasyonları artık yavaş yavaş gün yüzüne çıkıyor. Trend belirleyen markaların yeni sezon koleksiyonlarını tanıtmasının ardından, Zara da 2014 ilkbahar - yaz koleksiyonunu gün ışığına çıkardı. Daha önce de sitemizde koleksiyonlarına yer verdiğimiz Zara'nın yeni sezon elbise modellerine bir göz atalım istedik. Trendlerin ötesinde Zara'nın elbise koleksiyonu çarpıcı ve zarif modelleri bir arada barındırıyor.

Zara 2014 elbise koleksiyonu oldukça şehirli ve oldukça rahat modelleri bir arada tutuyor. Genel olarak salaş ve rahat duran elbiseler düz kesimler ya da kıvrımlı detaylarla koleksiyonun derinleşmesine ve tek tip olmamasına özen gösterilmiş. Tabi ki bu markanın kadını her zaman kendini gösteriyor olsa da bu sınıflamayı biz pek uygun bulmuyoruz. Koleksiyonu oluşturan parçalar arasında dinamik, spor görünümlü, aktif ya da daha naif duran modeller görünümünüze de mutlu ve stil bir hava kazandıracak. Günlük kullanım için oldukça uygun elbise modellerinin yanında, gece katılımlarınızda da oldukça şık görünebilecek elbiseler mevcut.

Zara 2014 elbise modelleri yukarıda da değindiğimiz gibi birbirinden farklı tarzlarda onlarca tasarımı bir arada sunuyor. Hal böyle olunca, tarzınıza uygun bir elbise modelini koleksiyon içerisinde rahatlıkla bulabileceğinizi umuyoruz. Düz ve keskin kesimli tasarımlar artık Zara ile özdeşleşmiş bir durum ve bu durum yine koleksiyonu oluşturan elbiselerde fazlasıyla göze çarpıyor. Bunun yanında elbette asimetrik kesimler, çiçekli aplikeler, serbest duran şifonlar ve deri detaylar da koleksiyondaki elbise modellerine derinlik katıyor. Yaz mevsiminin hafifliğini üzerinizde hissetmeye başladığınızda bu koleksiyondan seçebileceğiniz mini elbiseler de kombinlerinizde harikalar yaratmanızı sağlayacak. Şimdi gelin bu koleksiyon içinden seçtiğimiz elbise modellerini birlikte inceleyelim.


















































Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *