Yeni Eklenen..

2 Mart 2014 Pazar

Adil Işık 2014 İlkbahar - Yaz Elbise Koleksiyonu





İlkbahar mevsiminin gelmesi ile kışlık kıyafetler yavaş yavaş yerini yazlık kıyafetlere bırakıyor. Birçok yabancı markanın ardından, Türk markaları da ilkbahar-yaz koleksiyonlarını hem internet sitelerinden hem de mağazalarından duyurmaya başladı. Ülkemiz hanımlarının beğenerek takip ettiği marklardan biri olan Adil Işık, 2014 ilkbahar-yaz koleksiyonunu ilk duyuran markalardan biri oldu. Biz de markanın yeni koleksiyonundan seçtiğimiz elbise modellerini, vakit kaybetmeden sizlerle buluşturalım istedik. İlkbahar mevsiminin, temiz ve narin görünümünü fazlasıyla taşıyan bu elbise koleksiyonuna gelin birlikte bir göz atalım.


Adil Işık yeni koleksiyonunda bahar tazeliğinden ve yaz mevsiminin hafifliğinden fazlasıyla faydalanmış. Birbirinden farklı tasarımlarla karşımıza çıkan elbise modelleri koleksiyonu da bu dediğimizi doğrular nitelikte. Koleksiyonda kendi tarzını yaratmaktan hoşlanan hanımlar için trend dışı elbiseler olduğu kadar; 2014 sezonunun trendleri ile tam uyumlu elbiseleri de görmek mümkün. Yaratıcı detayların bu sezon elbiselerinde daha da ön planda olduğunu şimdiden söyleyebiliriz. Özellikle günlük giyiminize zemin olacak sade ve minimalist yaklaşımlı elbiselerden tutun da; daha karmaşık desenli ve detayların ön planda olduğu elbiseler de koleksiyonda sıkça karşımıza çıkıyor. Genel olarak nasıl bir tarza sahip olursanız olun Adil Işık 2014 ilkbahar-yaz koleksiyonu içerisinde size uyacak bir elbiseyi mutlaka bulabilirsiniz, Şimdi biraz daha detaya inelim.

İş hayatında, günlük hayatta ya da katılacağınız özel gecelerde şıklığınızı pekiştirecek geniş mi geniş bir koleksiyon var karşımızda. Ofis şıklığınızı taçlandıracak keskin tasarımlı elbise modelleri güçlendirilmiş detaylar ile karşımıza çıkmakta. Günlük giyiminiz için seçebileceğinizi çiçekli veya desenli elbiseler de markanın yeni sezon koleksiyonunda fazlasıyla yer almakta. Gece katılımlarınız için ise siyah modellerden seçebileceğiniz birçok elbise mevcut. Bunların haricinde Adil Işık, straplez elbiseler ile rahatlık arayan hanımları da mutlu edeceğe benziyor. Şifonlar, saten detaylar, vücudu saran kesimler, çiçekli aplikeler, geniş etekler de yine elbiseler üzerinde dikkatimizi çeken detaylardan oluyor.



































Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *