Yeni Eklenen..

12 Mart 2014 Çarşamba

H&M 2014 Yazlık Elbise Modelleri



Yaz Mevsimine H&M 2014 Elbise Modelleri ile Giriş Yapın 

Avrupa' da ve özellikle ülkemizde çok sevilen markalar arasında yer alan H&M, 2014 ilkbahar - yaz koleksiyonunda yine geniş mi geniş elbise modelleri ile karşımızda. Bir kaç hafta sonra gardıropların yenilenmeye başlayacağını düşünürsek; H&M 2014 elbise modelleri içerisinden yazlık elbiselerinizi seçebileceğinizi düşündük. Hemen her tarza hitap edecek bir tasarımı bulabileceğiniz H&M koleksiyonu, hem yaz mevsiminin hafifliğini hem de bahar mevsiminin zarafet dolu duruşunu simgeliyor. Şimdi biraz daha derine inim H&M yazlık elbise modellerine bir göz atalım. 

H&M tasarımı elbiselerde sezonun romantik izlerini rahatlıkla gözlemleyebiliyoruz. Genel hatlarıyla koleksiyon günlük giyim üzerine yoğunlaşmış olsa da, gece giyimine de uyumlu birkaç model gözümüze çarpıyor. Aktif ve rahat görünümlü elbiselerden hoşlanan hanımlar için, marka oldukça başarılı örnekler tasarlamış. Bunun yanında çalışan hanımlar için iş yerinde oldukça şık görünebilecekleri elbiseler de koleksiyonda yer alıyor.  Sezona damga vuracağını düşündüğümüz çiçek motifleri, koleksiyona genel olarak floral bir esinti kazandırmış. Özellikle uzun elbise modelleri ile yaratılmış bu etki, markanın feminen silüetini bozmadan zarafet dolu bir görünüm vadediyor. Gece katılımlarınız için hazırlanmış vücudu saran elbiseler ve abiye elbiseler de yine H&M koleksiyonunu zenginleştiren özellikler arasında.

H&M 2014 elbise koleksiyonu deyim yerindeyse rengarenk bir örtü ile kaplanmış. Oldukça geniş bir renk yelpazesinin yer aldığını ve ağırlıklı bir rengin olmadığını söylemeliyiz. Tabi ki yaz mevsiminin rengarenk çiçekli elbise modellerinin yanında, her daim modasını koruyan siyah tasarımlar da bu yeni kreasyonda fazlasıyla göz önüne çıkıyor. Daha özelde ise şifonlu tasarımlar, jarse modeller, vücudu saran kesimler, yırtmaçlı maksi elbise modelleri, dantel aplikeler yer yer düz yer yer asimetrik kesimler ile karşımıza çıkıyor. İşte tüm bunları bulabileceğiniz 2014 H&M yazlık elbise modellerini siz ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. 

































Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *