Yeni Eklenen..

9 Mart 2014 Pazar

Pinko 2014 İlkbahar - Yaz Koleksiyonu Elbise Modelleri



Trend yaratan ve yarattığı tasarımlarla adından sıkça söz ettiren markaların başında gelen Pinko, 2014 ilkbahar-yaz koleksiyonunu yine görkemli bir tanıtımla gün ışığına çıkardı. Sezonun göz alıcı tasarımlarını hemen siz ziyaretçilerimizle paylaşmak istedik. Pinko 2014 yılında görmeye alıştığımız elbise modellerinden daha farklı tasarımlar ile karşımıza çıkıyor.

2014 ilkbahar-yaz koleksiyonunun tanıtımı için Pinko, Brezilyalı top model Allessandra Ambrosio anlaşmış. Kendi tabirleriyle; Allessandra Ambrosio Pinko kadınının özelliklerini tam anlamıyla yansıtıyor. Sezonun hareketli öğeleri de bu anlamda Pinko kadınını anlatan bir tanım haline geliyor. Özellikle geleneksellikten uzak, modern ve trend elbiseler ile şehirli kadının aktif ve dişi yanı ortaya çıkıyor. Bunun haricinde kozmopolit şehir yaşantısından esinlenilen örneklerin yer aldığı tasarımlar da derinliği arttıran özelliklerden oluyor. Gelelim Pinko 2014 ilkbahar yaz koleksiyonunun elbise modellerine.

Baştan söylemeliyiz ki Pinko, bu sezonu iddialı çizgilerle bezemiş. Karmaşık ve geometrik desenler rahat formlu elbiseler üzerinde hayat buluyor. Çiçek motifli elbise modellerinin yarattığı floral esinti ile naif görünen günlük stile göz kırpan Pinko, bu tasarımlarda kullandığı çekici kumaşlar ile etkileyiciliği zirve noktaya taşımış. Asimetrik detaylar üzerine yoğunlaşılmış elbise tasarımları ile koleksiyonun derinliği arttırılarak, seçenek imkanları da fazlalaştırılmış. Kadınların özgür doğasına yakışan kısa elbiseler, vücudu saran yapıları ile feminen görünümü de pekiştiriyor. Şifonlu tasarımların da eklenmesi ile geniş ve kreativ bir koleksiyon çıkıyor karşımıza. Özetle Pinko, farklı tarzlar ve trendler ışığında göz alıcı elbise modelleri ile hanımları büyülemeye devam edecek gibi görünüyor.
























Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *