Yeni Eklenen..

15 Mart 2014 Cumartesi

Prada 2014 Ayakkabı Modelleri





Sürekli güncellenen ayakkabı trendlerine yetişebilmek maalesef çok güç bir durum.Sezonluk kıyafetler kadar, ayakkabılar da tasarımları göz önüne alındığında birbirinden farklı trendlerle hanımları peşinden sürüklemeye devam ediyor. Hanımların ayakkabı tutkusunu göz önüne aldığımızda bu konunun neden bu kadar önemli olduğunu da sanırım anlayabiliyoruz. Bugün ünlü İtalyan markası Prada'nın 2014 ayakkabı modellerini tanıtacağız. Her ne kadar cesur tasarımların da yer aldığı bir koleksiyon olsa da, bizce bu tasarımlar arasından kendinize uygun bir modeli seçmeniz olası.

Prada 214 ayakkabı koleksiyonu oldukça renkli ve birbirinden farklı parçalar ile karşımıza çıkıyor. Sezonun trend tonları bu tasarımlara can verirken; hem şehirli hem de aktif görünmeyi seven hanımları da cezbedecek tasarımlar koleksiyonu tamamlıyor. Abiye elbiseleriniz ile kullanabileceğiniz şık abiye ayakkabılar, cezbedici topuklu ayakkabı modelleri ve rugan topuklu ayakkabılar ile gecelerin yıldızı olabilir kıyafetinizi etkileyici bir tasarımla taçlandırabilirsiniz. Elbette koleksiyon bununla sınırlı kalmamış. Yaz sezonu için hazırlanmış ve kombinlerinizi tamamlayacak babet modelleri ve sandaletler yine Prada'nın 2014 koleksiyonunda yer buluyor. Özellikle bilekten bağlanan şık tasarımlar gün içerisinde spor tarzınıza oldukça yakışacak. Biz sözü fazla uzatmadan en beğendiğimiz 3 modeli sizlerle paylaşıyoruz.


 İster gündüz ister gece giyebileceğiniz bu ayakkabı gümüş rengi ile kombinlerinizde şıklığı taçlandıracak. Hemen her tarz kıyafet ile tam uyum gösterecek bu topuklu sandalet yaz günlerinde spor bir kıyafet altında yada kokteyl gibi etkinliklerde tamamlayıcı özelliği ile seçilebilir bir model.



 Kırmızının cazibesini tam olarak yansıtan bu topuklu ayakkabı Prada'nın bu sezon ayakkabılarındaki en farklı tasarımlardan biri. Oval topuğu ile farklı diyebileceğimiz bir trend yakalanmış. Abiye elbiseleriniz ile tam uyum gösterecek bu ayakkabıyı da gece katılımlarınız için seçebilirsiniz.

 Hem spor hem de feminen görüntünün başarılı şekilde yansıtıldığı bu topuklu sandalet de, yazlık kombinlerinize hayat verecek. Uzun süre giyilecekse pek rahat bir tercih olduğunu söyleyemesek de, özel günlerinizde seçebileceğiniz detaylar bu ayakkabıda gözümüze çarpıyor. Sarı raptiyeler ve ön yüzündeki taşlar ile büyüleyici bir özelliğe kavuşmuş.























Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *