Yeni Eklenen..

3 Mart 2014 Pazartesi

Roman 2014 İlkbahar - Yaz Abiye ve Elbise Modelleri




Merhaba... 2014'ün kış aylarını nihayet atlattık ve ılık ilkbahar mevsiminin ilk günlerine giriş yaptık. Birçok markanın yepyeni koleksiyonları, mevsim geçişiyle birlikte gün ışığına çıkmaya başladı. Bugün sizlerle Roman 2014 İlkbahar-yaz koleksiyonundan derlediğimiz abiye ve elbise modellerini paylaşacağız. Hafta ortasında yeni sezon elbise modellerini tanıtan Roman, bu sezon da geniş mi geniş bir koleksiyona imza atmış. İlkbahar'ın canlılığını ve Yaz mevsiminin hafifliğini fazlasıyla hissedebileceğiniz elbiseler, Roman'ın yeni sezon koleksiyonunda oldukça başarılı bir şekilde temsil ediliyor.

Şehir yaşantısının aktif ve dinamik izlerini fazlasıyla yansıtan bir koleksiyon var karşımızda. Elbette bu aktif ve dinamik izlerin yanında daha elegant duruşlu abiye tasarımları da yine Roman 2014 abiye ve elbise koleksiyonunda yer alıyor. Girişte de belirttiğimiz gibi; sezonun trendleri ile tam uyumlu birçok model, markanın yeni sezon elbiselerinde fazlasıyla hissediliyor. Sade ve minimalist öğeler, keskin görünümlü elbiseler, yumuşak hatlı abiyeler, birbirinden yaratıcı detaylar ile harmanlanarak koleksiyona derinlik kazandırıyor. Sezonun romantik ve avangart izleri abiye ve elbiseler üzerinde taçlanarak, bu anlamdaki seçenekleri de arttırıyor. Yani Roman 2014 abiye ve elbise modelleri koleksiyonu bu anlamda siz hanımlar için oldukça geniş bir koleksiyon olmuş diyebiliriz. Şimdi, biraz daha derine inip bu tasarımları mercek altına alalım..

Günlük yaşamın rahatlığını savunanlar için Roman ilkbahar-yaz koleksiyonu oldukça çekici tasarımlar sunuyor. Kombinlerinize zemin olacak tek renkli dökümlü elbiseler, kendi trendini yaratmak isteyen hanımlar için ideal. Gece katılımlarınız için ise uzun abiye modelleri arasından seçimler yapabilirsiniz. Özellikle yaratıcı detaylar ile zenginleştirilmiş bu abiyeler katılacağınız etkinliklerde dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlayacak. Yine günlük elbiselerden hoşlanan hanımların, koleksiyonda yer alan çiçekli ve desenli elbise modellerini sevebileceğini düşünüyoruz. Vücudu saran elbise modelleri ile biraz feminenliği arttırabilir, daha stilize ve modern bir görünüme kavuşabilirsiniz. Evet, biz geleneği bozmayıp Roman 2014 abiye ve elbise koleksiyonundan seçtiğimiz 3 tasarımı sizlerle paylaşalım. Sonrasında galerimizin devamına bakabilirsiniz.


İlk olarak bu mavi abiye ile başlamak istedik. Özellikle mezuniyet ve düğün etkinliklerinin yaklaşıyor olması nedeniyle, abiye ihtiyacı olan hanımlar için oldukça şık öğeler barındırıyor. Omuz bölgesinden şeritler halinde inen saten ve mat kumaşın uyumu, bu abiyeye kontrast bir görünüm kazandırmış. Feminen görünümü arttıran v yakası; yine v şeklinde inen sırt dekoltesi ile uzun görünümlü bir illüzyon yaratabilirsiniz. Basen altından başlayıp etek ucuna kadar gelen rahat kesimi bu abiyenin hareketliliğini arttırmış. Bir çok gece etkinliğinde rahatlıkla seçebileceğiniz bir model olmuş.



markadiyarı.blogspot.com editörleri olarak bu sezon beyaz elbise tasarımlarını oldukça başarılı buluyoruz. Bu elbise de; günlük yaşantınızda, ofis hayatınızda ya da katılacağınız kokteyl türü etkinliklerde rahatlıkla giyebileceğiniz bir tasarıma sahip. Ön yüzündeki geometrik deseni ve aynı desene sahip kemeri ile hem şık hem de temiz bir görünüm sunuyor. Vücuda oturan bel bölgesi ve genişleyen etek bölümü ile fazla kısa olmayan bir elbiseye göre yeterince feminen bir görünüm sağlıyor.


Günlük giyiminiz için özellikle tavsiye edebileceğimiz bir model var karşımızda. Yarattığı floralı hava ile bu tasarım da günlük elbise kategorisinde liste başı oluyor.  Geniş omuzlu ve omuz bölgesinden sırt bölgesine inen yaka detayı ile şirin bir izlenim kazanılmış. Geniş eteği ile rahatlığı ön planda tutarak şıklık ve zariflikten hiçbir şey kaybedilmemiş. Bu elbise de yine Roman 2014 ilkbahar yaz koleksiyonunda sizleri bekliyor.

Efendim biz sözlerimizi tamamladık. Şimdi sizi bu geniş mi geniş koleksiyon ile baş başa bırakıyoruz.















































Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *