Yeni Eklenen..

21 Mart 2014 Cuma

Trussardi 2014 Çanta Modelleri





Her hanımın vazgeçilmezi olan trend çanta tasarımları, yeni sezon ile birlikte markaların mağazalarında da yer almaya başladı. İtalyan modasını seven hanımlar için Trussardi çanta koleksiyonu da oldukça tarz ve stil çanta modelleri sunuyor. Markanın 2014 çanta modelleri, hem günlük hem de özel günlerde şıklığınızı pekiştirecek detaylar ile dolu. Sezon trendleri ile de tam olarak uyumlu görünen bu tasarımlara geçmeden önce, koleksiyon hakkında kısaca bilgi verelim istedik.

Bu sezon giyim ve aksesuar modasında genel olarak bir minimalist hava hakim. 90' lı yılların sade ve stilize olmuş bu trendi, hem keskin detayların uyumu hem de sadelik açısından oldukça farklı modeller sunuyor. Trussardi 2014 çanta modellerinde de aynı etkiyi kısmen de olsa görebiliyoruz. Özellikle omuz çantaları ve tote çantalardaki keskin çizgiler, günlük giyiminize daha stil bir hava kazandıracak. Bunun haricinde; markanın yeni sezonda küçük çantalara da ağırlık verdiğini söyleyebiliriz. Farklı renkler ve tasarımlar ile her tarzın kadınını etkileyebilecek modeller sunulmuş. Geniş kol çantalarından hoşlanan hanımlar için bir çok ürün bulunmakla birlikte, yaz hafifliği ve dinamikliğini yansıtan tek renkli zarif tasarımlar da Trussardi 2014 koleksiyonunu süsleyen modeller arasında. Bu koleksiyondan seçtiğimiz 3 tasarımı beğenilerinize sunuyoruz.


Aktif giyimi hayat felsefesi haline getirmiş hanımlar için oldukça şık olduğunu düşündüğümüz bu çanta, hem şıklığı hem de fonksiyonelliği ile bizi büyüledi. Beyaz deri üzerine işlenmiş simetrik sütlü kahve parçalar görünümde detaycı ve sofistike görünmeyi seven hanımlar için oldukça başarılı bir tasarım. Bu model için Trussardi koleksiyonunun en zarif parçası yorumunu da yapabiliriz.


Yukarıda da değindiğimiz gibi büyük ve fonksiyonel çanta modelleri de markanın yeni sezon koleksiyonunu fazlasıyla doldurmuş. Her hanımın mutlaka edinmesi gereken büyük çantalar, günlük yaşamda kolaylık sağladığı gibi şıklığı da beraberinde getirmeli. İşte bu tasarımda da tam bu söylediğimizi doğrulayan bir model görüyoruz. Yumuşak ve hafif görünümlü deriden imal edilen bu ürün, sadelik ve fonksiyonelliği ile cezbedici nitelikte.

 Açıkça söylemeliyiz ki bu tasarım veya benzerleri, bu sezon hemen her markanın koleksiyonunda yer alıyor. Daha çok Fendi ile özdeşleşen bir tasarım sunan bu kol çantası, 2014 trendlerinden geri kalmak istemeyen hanımlar için en ideal görünüme sahip.

















Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *