Yeni Eklenen..

10 Mart 2014 Pazartesi

Yargıcı 2014 Elbise Modelleri




Ülkemiz markalarının yeni koleksiyonlarını tanıtmaya devam ediyoruz. Yargıcı da ilkbahar - yaz koleksiyonunun tanıtımını web sitesi aracılığı ile gerçekleştirdi. Yine sezon trendleri dışında bir elbise koleksiyonu görsek de, hanımların ilgisini çekecek şehirli tasarımların da olduğunu söylemeliyiz. Yargıcı 2014 elbise modelleri günlük stilinize uyum sağlayacak ve tarzınızı özel kılacak bir çok görünümü bir arada sunuyor.

Genel olarak koleksiyonu iki ayrı kategoride inceleyebiliriz. Bunlardan biri yaz mevsimine özel günlük elbiseler. Diğeri ise şehir yaşamına adapte olmuş daha belirgin çizgili elbiseler. Yargıcı 2014 elbise koleksiyonunda çiçekli desenlerin günlük giyime daha adapte olabileceği düşüncesindeyiz. Yaratılan bu floral hava, rahat kesimler ile birleştiğinde; ortaya cazibeli tasarımlar çıkmış. Büzgülü ve kemerli detaylar ile süslenmiş elbise modelleri, yazın hafif ve rahat görünümünü temsil ediyor. Tabi ki koleksiyonda ye alan şehirli stili de atlamamak gerekiyor. Dış görünüşünüzde biraz daha temiz bir izlenim yaratmak istiyorsanız; koleksiyonda yer alan sade görünümlü elbiselerden birini seçmeniz daha mantıklı olacaktır. markadiyari.blogspot.com editörleri sizler için 3 ayrı modeli mercek altına aldı. Dilerseniz şimdi bu modellere bir göz atalım.


 Dış görünüşünüze tam anlamıyla temiz bir hava kazandıracak bu elbise, hem hafif hem de oldukça şık bir tasarıma sahip. Özellikle şehir yaşamının karmaşasında, duru bir görünüm diliyorsanız bu beyaz elbiseyi şiddetle tavsiye ediyoruz. Geniş kesimi ve kareli deseni ile şıklığı pekiştirebileceğiniz kombinlere de zemin yaratabilirsiniz.


Günlük giyiminizde fark yaratabileceğiniz bu tasarım ile bahar tazeliğini de giyiminizle ifade etmeniz mümkün. Sadece bu elbise modeli ile; oldukça sıcak geçeceğini düşündüğümüz 2014 yazının serinletici görünümüne kavuşabilirsiniz. Kolsuz yapısı, belindeki kemer detayı ve geniş kesimi ile hem fonksiyonel hem de feminen bir tasarım sunuyor. Bol kesim elbise sevenler için ideal bir model olduğunu söylemeliyiz.

Geniş çiçekli deseni ve yine bol kesimi ile, tarzını tam olarak konuşturan bu elbise modeli de Yargıcı 2014 elbise koleksiyonunda yer alıyor. Mor zemin üzerine sarı çiçek deseninin kullanıldığı kumaşın geçmişin sofistike izlerini fazlasıyla taşıdığını belirtmeliyiz.












Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *