Yeni Eklenen..

22 Mart 2014 Cumartesi

Zamansız Stil: Roman 2014 İlkbahar - Yaz Koleksiyonu




Kısa bir süre önce 2014 ilkbahar-yaz koleksiyonunu tanıtan Roman, sezonun yepyeni tasarımları ile hanımları büyülemeye devam ediyor. Daha önce abiye ve elbise modellerini paylaştığımız markanın,  basın bülteni ışığında; tüm koleksiyonunu mercek altına alacağız.



 

ZAMANSIZ STİL

Lüks dokunuşların rahat  silüetlerle karşımıza çıktığı Roman’ın  2014 İlkbahar – Yaz  koleksiyonu; modern, güçlü ve  yenilikçi çizgisiyle zamanın çok ötesinde  …
Sezona yepyeni bir çizgi ile merhaba diyen Roman, 2014 ilkbahar-yaz koleksiyonunu bu sözler ile tanımlamış. Koleksiyonda yer alan birbirinden farklı ve çarpıcı tasarımlar ise yeni sezonun detayları hakkında çeşitli bilgiler veriyor. Modern ve klasik çizgilerin bir araya getirilerek sunulduğu tasarımlar, her daim etkileyici ve şık görünümün de anahtarını sunuyor. Pastel etkinin hakim olduğu tasarımları, çiçekli desenler, siyah beyaz renkler ve rahat denim parçalardan oluşan modeller izliyor.

70' li yılların çiçekli motifleri ile hazırlanan tasarımlar, bahar mevsiminin hafifliğini de müjdeliyor. Koleksiyonda yer alan bu etkiyi elbise, etek, pantolon, ceket ve tulum modellerinde görmemiz mümkün. Ayrıca yaz mevsimini çağrıştıran tropik desenlerin de kullanıldığı modeller ile, özgür ve modern bir görünümü yakalamak mümkün.

Roman 2014 ilkbahar-yaz koleksiyonunda gözümüze çarpan bir diğer detay ise siyah ve beyaz renklerin uyumu oldu. Her dönem trend olan ve belirli bir zamana bağlı kalınmadan hazırlanan bu tasarımlar, kendi trendini yaratmak isteyen hanımları cezbedeceğe benziyor. Asil görünümün anahtarı siyah ve saflığın simgesi beyazın birlikte kullanıldığı bu tasarımlar müthiş bir denge ile karşımıza çıkıyor. Günlük veya gece giyiminizde etkili olacağını düşündüğümüz bu trend birçok modelde görülebilir.


Yine yukarıda da bahsettiğimiz gibi sezona pastel tonların ağırlıklı olduğu bir koleksiyon ile başlayan Roman, hemen her tasarımında bu etkiye fazlasıyla yer vermiş. Roman, koleksiyondaki bu etkiden aşağıdaki gibi bahsediyor.

Pastel Etki: Pastel tonların eşlik ettiği feminen silüetler, sezonda sıkça rastlayacağımız romantik feminen havaya gönderme niteliğinde… Sezonda pastel tonlardan canlı, yaşayan renklere doğru bir geçiş söz konusu. Pudra pembeler, toprak renkleri, pastel yeşil, sarı ve kirli maviler koleksiyondaki renk değesinde ağır basıyor.



 Evet genel olarak markanın 2014 koleksiyonu yukarıda bahsettiğimiz gibi şekillenmiş durumda. Günlük stilinize ya da gece katılımlarınıza zamansız bir etki ekleyip, trendlere bağlı kalmadan şık görünmek isterseniz Roman 2014 koleksiyonuna bakmanızı tavsiye ediyoruz. Tüm modellere ulaşmak veya daha detaylı bilgi edinmek isterseniz markanın internet sitesini de ziyaret edebilirsiniz.



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2014 Elbise Modelleri

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *